پاسخ به: چای و دمنوش های با کیفیت ایرانی

خانه انجمن ها پرسش و پاسخ چای و دمنوش های با کیفیت ایرانی پاسخ به: چای و دمنوش های با کیفیت ایرانی

#1422
دل آرامدل آرام
مشارکت کننده
  • موضوع: 13
  • پست: 30

اینم تجربه من: چای شکسته ممتاز لنگر
حاوی عصاره برگاموت هست که بسیار معطره. البته کلا چای های ایرانی باید بزارید 15 دقیقه کاملا دم بکشند تا عطرش در بیاد.

کارخانه چای لنگر در لنگرود هست که بین کارخانه های اون منطقه کیفیت فوق العاده داره. بازدیدی که از کارخانه های گیلان داشتیم این تنها کارخانه ای بود (مربوط به شرکت نوشینه) که با دستگاههای تمام مکانیزه و بدون دخالت دست فرایند خشک کنی و بسته بندی را انجام می دهد و کلا چای مرغوب گیلان را از کشاورزان میخره. مدیر کارخانه میگفت در روز شاید 50 استکان (از این باریکها) چای را خودش مینوشد و بر اساس کیفیت رده بندی می شود بهترینش چای قهوه ای شکسته ممتاز هست. اقوام و دوستان ما بعد از مصرف یک فنجان مشتری دائمی شدن.

رفتن به نوار ابزار