فولاد

خانه انجمن ها سایر فولاد

نمایش 4 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
    نوشته‌ها
    • #1691
      Avataratlas
      مشارکت کننده
      • موضوع: 12
      • پست: 47

      ویژگی های فولاد نرم
      • آهن موجود در فولاد نرم در صورت عدم پوشش دهی مناسب، در معرض زنگ زدگی قرار می گیرد.
      • مقاومت کششی فولاد نرم، نسبت به فولادهای کربنی بالا، پایین است.
      • وجود مقدار ناچیزی عناصر آلیاژی به فولاد نرم باعث می شود این فولاد در مقایسه با سایر فولادها، مقرون به صرفه باشد.
      • پایین بودن درصد کربن در فولاد نرم، باعث ایجاد قابلیت انعطاف، ماشین کاری و جوش پذیری بالایی در این فولاد می شود.
      • درصد کم کربن در فولاد نرم، باعث افزایش خصوصیت فاز آهنی فولاد یعنی فاز فریت می شود و همین موضوع به خاصیت مغناطیسی فولاد کمک می کند.
      • فولاد نرم دارای قابلیت بازیافت فولاد با همان خواص می باشد.
      • فولاد نرم تقریباً می تواند به سیم های فولادی تا پانل های اتومبیل تبدیل شود، پس کار با این فولاد آسان است.
      • ساخت فولاد نرم ساده است، بنابراین به راحتی می توان این فولاد را در اشکال و اندازه های مختلف ساخت بنابراین این فولاد فولادی در دسترس و شکل پذیری مطلوبی دارد.
      • عدم شکنندگی در این نوع فولاد مشهود است.

    • #1697
      Avatarsepehrsoule
      مشارکت کننده
      • موضوع: 4
      • پست: 9

      بسیاری از متخصصان ساخت سازه و ساختمان از این برنامه به منظور طراحی و تحلیل سازه استفاده می کنند. پردازشگرهای قدرتمندی در این برنامه تعبیه شده اند که تمام اجزای سازه را به طور کامل تشخیص می دهند و امکان تفکیک مقاطع از یکدیگر را دارند. المان هایی همچون قاب های فولادی و بتنی، تیرهای مرکب، ستون های اصلی و طراحی مواردی این چنینی را می توان به سهولت با این نرم افزار طراحی و تحلیل کرد.

    • #1699
      Avataratlas
      مشارکت کننده
      • موضوع: 12
      • پست: 47

      برای ساخت سوله ورزشی مهمترین نکته تعیین رشته ورزشی است چرا که نوع رشته ورزشی ارتباط مستقیم با ابعاد و کاربری سوله ورزشی دارد. برخی رشته های ورزشی می توانند با هم همپوشانی داشته باشند به این صورت که چند رشته ورزشی در یک سوله ورزشی برگزار شوند. مثلا رشته هایی مثل رزمی را می توان بر روی تشک انجام داد حالا تفاوتی در اینکه این تشک ها در سالن والیبال پهن شوند یا در سالن دیگر وجود ندارد. با این اوصاف می توان از یک سوله ورزشی استفاده مشترک مکانی در برگزاری رشته های ورزشی مختلف انجام داد که این موضوع در بسیاری موارد صرفه جویی را به همراه دارد.

      پس از مشخص شدن نوع رشته ورزشی حال باید ابعاد زمین ورزشی تعیین شود. علاوه بر ابعاد زمین ورزشی باید متراژی را برای جایگاه تماشاچیان، تیم فیلم برداری، حاشیه دور زمین، نیمکت ذخیره و همراهان تیم و … اندیشید. همینطور به اتاق های استراحت و رختکن، جلسه، مدیریت، حمام و نظافت، انبار، انتظار و در برخی موارد در سالن های بزرگ و حرفه ای به سالن رستوران و بوفه نیز نیاز داریم. از این رو برای ساخت سوله ورزشی به برنامه ریزی، طراحی و مشاوره از گروه متخصص فعال در حوزه ساخت سوله ورزشی نیاز است. ارتفاع مناسبی که برای سالن های ورزشی در نظر گرفته می شود باید حداقل 7 متر باشد.

      یکی از تجهیزات مهم در سوله ورزشی تهویه سالن است. با توجه به جمعیتی که در سالن تجمیع می شود نیاز مبرم به تهویه هوا وجود دارد. همینطور برای ورزشکارانی که ورزش می کنند اکسیژن و تهویه هوا ضروری است. علاوه بر تهویه هوا، سیستم گرمایشی و سرمایشی نیز از دیگر تجهیزات مهم در سالن می باشد که باید در اولویت های اول نصب تجهیزات سالن قرار داد. یکی از راه کارها استفاده از عایق حرارتی در پوشش سقف سوله و کف سوله می باشد.

      متریال بنیادی سوله ها از جنس آهن، فولاد و پروفیل است. با توجه به طبیعت فلزات بکار رفته در استراکچر سوله در اثر گرمای تابستان و سرمای زمستان، گرم و سرد می شوند. اگر عایق مناسبی در پوشش سوله بکار نرود فرآیند سرد و گرم کردن سوله در فصول مختلف با توجه به تجمیع افرادی که داخل سوله قرار می گیرند، بسیار پر هزینه خواهد شد. می توان از پوشش هایی مانند ساندویچ پانل، پشم شیشه و پشم سنگ جهت صرفه جویی در مصرف انرژی در سوله استفاده کرد.

      از دیگر تجهیزات سالن تامین روشنایی می باشد. روشنایی در ورزش ها و زمین های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال در ورزش هایی همانند والیبال، فوتسال و بستکبال باید نور یکنواختی در کل زمین تابیده شود اما در ورزش هایی همانند پینگ پنگ یا بیلیارد یا شطرنج نور باید به صورت موضعی به یک نقطه و بر روی میز تابیده شود و بقیه قسمت های سالن دارای روشنایی به صورت عمومی تابیده شود. در برخی نقاط نیز باید از پروژکتور و دیگر تجهیزات روشنایی در این زمینه استفاده شود تا سبب خیرگی و عدم دید در زمین نشود.

    • #1700
      Avataratlas
      مشارکت کننده
      • موضوع: 12
      • پست: 47

      هزینه ساخت سوله خرپایی در هر متر مربع

      یکی از انواع سوله ها که وزن سبکی دارد سوله خرپا می باشد، و هزینه ساخت سوله خرپا در هر متر مربع نسبت به سایر سوله ها کمتر می باشد. سوله خرپا یکی از بهترین انواع سوله سبک محسوب می شود زیرا هم از لحاظ وزن، سرعت ساخت و بهره برداری، قابلیت نصب انواع جرثقیل های دیواری و سقفی، داشتن امکان جا به جایی و هم مقرون به صرفه بودن بسیار کارآمد می باشد. از سوله خرپایی در ساخت استادیوم، پل های بزرگ، سوله ورزشی، استخرها، سالن های نمایشگاهی، آشیانه های هواپیما، کمپ های نظامی، پارکینگ و تعمیرگاه ها و اسکان ضروری استفاده می‌شود. سوله های k-span نیز جزو دسته بندی سوله های سبک به حساب می آید.

    • #1701
      Avatarsepehrsoule
      مشارکت کننده
      • موضوع: 4
      • پست: 9

      طراحی سوله مرغداری باید به صورتی باشد که نظافت آن به سادگی انجام پذیرد. کف سالن ها باید بتونی و سقف و دیوارها نیز قابل شستشو باشد. حتما باید محل نگهداری مرغ و جوجه از کف زمین فاصله داشته باشد تا فضولات موجب ایجاد بیماری طیور نگرد. همینطور موجودات و حشرات به طیور دسترسی پیدا نمیکنند. همینطور کف سالن باید گرم باشد تا دمای بدن مرغ و جوجه متعادل بماند. از دیگر مواردی که باید در طراحی سوله مرغداری به آن توجه داشت ایجاد تهویه مناسب سالن است. مرغ و خروس بسیار حساس بوده و در برابر بیماری ضعیف عمل کرده و به سرعت تلف میشوند. لذا رعایت اصول و استانداردهای بهداشتی از ضروریات سوله مرغداری می باشد.

      سقف سوله مرغداری را میتوان به صورت تک سقف و دو سقف ساخت. سقف اصلی و بالایی به صورت شیب دار یا قوسی ساخته میشود. بین سقف بالایی و پایینی به عنوان انبار استفاده میشود. در سوله هایی که سقف دو طبقه است تهویه سالن بهتر انجام میشود.

      به دلیل اینکه سلامت مرغ و جوجه ها مهم است اگر به دلایلی این موجودات دچار بیماری شوند و تلف گردند باید برای حفظ سلامتی مابقی طیور و جلوگیری از شیوع بیماری باید در هر مرغداری مکانی جهت از بین بردن لاشه ها تحت عنوان کوره لاشه سوزی ساخته شود.

      شدت نور در جریان رشد و تولید مثل طیور موثر است. میزان نور لازم برای سوله مرغداری گوشتی و تخم گذار بین 10 تا 20 لوکس و در زمان جوجه ریزی میزان نور در محل دانه خوری ها بین 20 تا 25 لوکس مورد نیاز است. لازم به ذکر است میزان نور اگر این مقادیر تجاوز کند بر سلامتی جوجه و مرغ تاثیر منفی خواهد داشت. میزان نور ورودی به سوله را می توان با رنگ آمیزی پنجره ها و با تعدد لامپهای مصرفی و روشنایی کنترل کرد.

      فاکتورهایی همانند رطوبت، دما، چرخش هوا، تامین غذای کافی، تامین آب تمیز و رعایت اصول بهداشتی را می توان پایه و اساس شرایط نگهداری مرغ و جوجه دانست و نداشتن هر کدامع از این فاکتورها در سطح استاندارد میتواند زندگی طیور را به خطر بیندازد.

      به عنوان مثال گرم نگه داشتن هوای مرغداری در فصل زمستان از امور ضروری میباشد. یکی از تجهیزات گرم کننده کوره هوای گرم یا هیتر میباشد. کوره هوای گرم به تنهایی میتواند سالن مرغداری را گرم کند. از این رو در مصرف انرژی و هزینه های جانبی جلوگیری میشود.

نمایش 4 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
رفتن به نوار ابزار